به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، منصور مرادی در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 7 شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود ضمن تسلیت جانباختن 4 نفر از فعالان محیط زیست مریوان به مردم کردستان و خانوادههای داغدار این افراد گفت: تصویب منطقه آزاد مریوان، بانه و 3 منطقه ویژه اقتصادی سقز، دیواندره و بیجار را به مردم کردستان و شهرستانهای مریوان و سروآباد تبریک گفته و از نمایندگان که حمایت کردند تا کلیات لایحه مناطق آزاد و ویژه تصویب شود تشکر میکنم که امیدوارم با تصویب این مناطق سبب توسعه و رونق کردستان و شهرهای مرزی مریوان و بانه شویم.
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی موفقیت فریدون درخشانی ریاضیدان مشهود که اهل یکی از روستاهای مریوان است را تبریک گفته و به وزیر علوم نسبت به بیتوجهی از موفقیت این فرد تذکر داد.
وی در تذکری به رئیس جمهور از وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان محیط زیست به دلیل نبود امکانات و تجهیزات اطفای حریق در استان کردستان به ویژه سروآباد و مریوان انتقاد کرد./
پایان پیام